Frans Golob BV, het adres voor uw centrale verwarming

Op het gebied van verwarming is er één installatiebedrijf in Landgraaf, Kerkrade, Heerlen, Voerendaal, Brunssum, Nuth en omstreken die u op verschillende onderdelen van dienst is. Frans Golob BV verzorgt voor u de plaatsing, vervanging en het onderhoud van diverse warmtebronnen en warmtelichamen zoals:

  • Boilers
  • CV ketels
  • Radiatoren
  • Vloerverwarming
  • Convectorputten
  • Thermostaten
Uiteraard is het opzetten van uw complete cv installatie ook mogelijk. Het leveren en onderhouden van cv installaties van particulieren en bedrijven in Landgraaf, Kerkrade, Heerlen, Voerendaal, Brunssum, Nuth en omstreken is geen probleem. Ook als het gaat om het plaatsen van een enkele radiator of de renovatie van uw complete verwarmingssystemen.
  

Nefit combiketel aangeraden door Frans Golob BV

Compact en energiebesparend. De Nefit combiketels staan bekend om hun uitstekende prestaties. U kunt ze bij Frans Golob BV in verschillende maten krijgen. Het betrouwbare comfort van de Nefit combiketels in combinatie met een maximale energiebesparing zorgt voor een nummer 1 combiketel. In samenwerking met Nefit zorgt Frans Golob BV voor een perfecte installatie.
  • Extreem energiezuinig
  • Super klein: past overal

Nefit cv combi ketel

Vloerverwarming installeren te Landgraaf

Voor installatie van vloerverwarming (niet infrezen) moet u bij Frans Golob BV zijn.
Het vloerverwarmingssysteem wordt bij u geïnstalleerd, vervolgens wordt dit aangesloten aan uw bestaande cv installatie. Er zijn 2 verschillende vloerverwarmingssystemen namelijk; een bijverwarmingssysteem en een hoofd vloerverwarmingssysteem. Wat voor u de meest geschikte vloerverwarming is hangt af van de hoogte van de ruimte en het aantal radiatoren die zich daarin bevinden. Uiteraard gaat Frans Golob BV samen met u op zoek naar de perfecte combinatie.

Vloerverwarming

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact met ons op en bel 045-5311336
of vul het contactformulier hiernaast in.

Wij helpen u graag verder.

    

         Nefit dealer Frans Golob   

 

Nefit 9700i

Bosch Easy Control

 

Contactformulier